728x90
2. VE 3. LİG
Keşan Gençlik üzgün
Eklenme           : 06.10.2011 09:32:49
Okunma Sayısı :990
Yorum              :0
Haberi Yazdır Normal Yazı Boyutu Orta Yazı Boyutu Büyük Yazı Boyutu Bookmark and Share
Haberi Beğendiniz mi?
0     0
Keşan Gençlik üzgün
30 Eylül-2 Ekim 2011 tarihleri arasında Keşan’da oynanan Teledünya C Grubu maçlarına katılan ve kendi evinde oynadığı maçlarda 2. tura çıkamayan Keşan Gençlik’te üzüntü yaşanıyor.

Keşan Gençlik takımı Keşan’da oynadığı karşılaşmalarda Bursa Yenişehir Belediyespor’a 3-2, Çankaya Belediyesi Anka takımına 3-0 yenilirken, Bornova Anadolu Lisesi maçında 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen maçı 3-2 kazanmıştı.

Keşan Gençlik takımı oyuncuları, Keşan’da oynanan müsabakalarda Keşanlı seyircilere ve sporseverlere bir üst tura çıkmanın sevincini yaşatamadıkları için üzgün olduklarını belirterek “Aslında hedefimiz bu gruptan bir üst tura çıkabilmekti. Ama bunu başaramadığımız için tüm taraftarlarımızdan ve sporseverlerden özür dileriz. Takım olarak bundan böyle 16 Ekim’de başlayacak olan lig maçlarına kilitleneceğiz. Ligin ilk maçı olan Tevfik Fikret Lisesi Altekma maçı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştular.

Başkan Çelik, teşekkür etti
Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik’de, Türkiye Kupası maçları sonrası yaptığı açıklamada, bir üst tura çıkamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek “Ama takımımızın mücadelesi ve hırsı bizleri lig maçları için umutlandırdı. Keşan’da oynanan karşılaşmalarda iyi müsabakalar çıkardık. Son maçımızda Bornova Anadolu Lisesi takımını 3-1 yenebilseydik üst tura çıkan takım biz olacaktık. Ama rakibimize karşı ilk 2 set oyuncularımız mutlak galibiyet almalarının stresi ile maça başladılar ve ilk iki seti rakibimiz kazandı. Ancak son 3 seti mükemmel bir şekilde oynayan takımımız kazanarak maçtan 3-2 galip ayrıldık ama bu galibiyet bize yetmedi. Averajla bir üst tura çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ben bu müsabakalarda Keşanlılara güzel bir voleybol şöleni yaşatan tüm takımlara ve özellikle kendi takım oyuncularıma, karşılaşmalarımızı izlemeye gelen Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile siyasi parti temsilcilerine ve tüm taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Oynanan bu maçlar sonucu C Grubu’nda Çankaya Belediyesi Anka takımı 9 puanla grup lideri olarak 2. tura çıkarken, grupta 3 puana sahip olan diğer takımlarda averajla belli olmuştu. Buna göre Bornova Anadolu Lisesi 2. olarak bir üst tura çıkarken Bursa Yenişehir Belediyespor’da averajla 3. olmuş ve 4 grupta oynanan karşılaşmalar sonucu en iyi 3. olarak 2. tura yükselmişti. Keşan Gençlik ise grupta dördüncü olarak ikinci tura çıkamamıştı.


haber içi alt
Yorumlar (0)   Yorum Yaz

Yorum Yaz





Diğer 2. VE 3. LİG Haberleri
Aroma Erkekler 3. liginde final maçları tamamlandı
Ankara ve Mersin illerinde yapılan Aroma Erkekler 3. Lig Final müsabakaları sonucunda 3 gurubun birincileri Çevregücü, Diyanet Gençlik ve Ankara PTT ile 3 gurubun en iyi ikincisi Seydişehir Bld. takımları 2012-2013 sezonunda Aroma Erkekler 2.Liginde oynamaya hak kazandı.
Aroma Erkekler 3. liginde
TED şampiyonluk pastasını
Aroma Erkekler 3. Lig fin
TED Kolejliler ve Beşikta
Yenişehir 3. tamamladı!
Tüm Haberler
Fenerbahçeden CEV açıklaması..
Fenerbahçe Kulübü, bayan voleybol takımının Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligine alınmamasıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) nezdinde görüşmelerin sürdüğünü açıkladı..
Fenerbahçeden CEV açıklam
Nazdan Fenerbahçe kamuoyu
Normal değil ama CEVin ge
CEV yetkilisi SPORTİVİye
Sinem Barut Galatasarayda



Dil Degistir[Languages]
Dil çevirilerini Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcılarında sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

 Neriman Özsoy: 'Kendimi çok şanslı hissediyorum' Neriman Özsoy: 'Kendimi çok şanslı hissediyorum'

Yazarlar
Hasan Uğur Epirden
KONUŞAN FOTOĞRAFLAR
İnessa Korkmaz
AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN ARDINDAN...
M. Korhan Gün
OLİMPİYAT RÜYAMIZ GERÇEK OLSUN
Muzaffer Meriçli
İSTANBUL OKUL SPORLARI VOLEYBOL LİGİ AÇIKLANDI
Nurettin Doğan
SULTANLARIN KOLTUĞU
Osman Uraner
YABANCI SPORCU SAYISI
Sancak Alabanda
SAHADA OYNAYANLAR VE TRİBÜNE OYNAYANLAR ( ! )
Siyami Akay
ALE ALE
Yoda
ÜSTAD YODA'NIN İDDAA TAHMİNLERİ!... (14-15 ARALIK)
Zeki Kuban
OYUNU BOZDULAR
Zeynep Çiğdem Dedeoğlu (KÖŞE YASTIĞI)
SİZİ SALONA ALALIM !


 SEMA (BORA) ESİNDUY (Şampiyon ve Milli Voleybolcu) SEMA (BORA) ESİNDUY (Şampiyon ve Milli Voleybolcu)

ISTATISTIK BASINDA VOLEYBOL
Foto Galeriler
Tüm Galeriler

Anket
Tokyo'da düzenlenecek Bayanlar Dünya Olimpiyat Elemeleri'nde hangi ülke 1. olur?








Anket Sonuçları
tüm site en alt

Ana Sayfa| Arşiv| Video| Galeri | Üye Ol |HAVA DURUMU |İletişim |Sitene Ekle |Künye |

Copyright © 2010 http://www.voleybolx.com Tüm Hakları Saklıdır.
468x60
300x250
728x90
120x600

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ut facilisis quam. Aliquam vitae aliquam ipsum. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nam dignissim tempor ornare.Pellentesque quis erat quis erat elementum accumsan feugiat vitae augue. Pellentesque mi diam, pellentesque vel lobortis sed, tempor ac lectus.