728x90
1. LİG
Vakıfbank'ın büyük heyecanı..
Eklenme           : 06.10.2011 12:57:06
Okunma Sayısı :1275
Yorum              :0
Haberi Yazdır Normal Yazı Boyutu Orta Yazı Boyutu Büyük Yazı Boyutu Bookmark and Share
Haberi Beğendiniz mi?
0     1
Vakıfbank'ın büyük heyecanı..
Vakıfbank Türk Telekom Bayan Voleybol Takımı, bu yıl 2. kez düzenlenecek Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda Avrupa kıtasını temsil edecek.

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek şampiyona 8-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Vakıfbank Türk Telekom, organizasyonda Avrupa kıtasının son şampiyonu unvanı ile turnuvada yer alacak.

A Grubu'nda Dominik Cumhuriyeti'nden Mirador, Kenya'dan ise Prisons takımlarıyla mücadele edecek Vakıfbank Türk Telekom, turnuvada öncelikle ilk iki sırada yer alarak yarı finale çıkmak için mücadele verecek.

Şampiyonadaki ilk maçını 8 Ekim Cumartesi günü Dominikli rakibi Maridor ile yapacak Vakıfbank Türk Telekom, gruptaki ikinci maçında 12 Ekim Çarşamba günü Prisons ile karşılaşacak.

Şampiyonada B Grubu'nda ise Brezilya'nın Osasco Voleybol, Azerbaycan'dan Rabita Bakü ve Tayland'dan Chang takımları mücadele verecek.

Gruplarda ilk iki sırayı alacak takımlar çapraz eşleşerek 13 Ekim Perşembe günü yarı finalde karşı karşıya gelecek. Yarı finalde kazanan takımların finale çıkacağı şampiyonada, yarı finalde yenilen takımlar ise 14 Ekim Cuma günü 3.'lük için karşı karşıya gelecek.

Bayanlar Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda final mücadelesi 14 Ekim Cuma günü yapılacak.

Turnuvada geçen sezon Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı şampiyon olmuştu.

KAPTANIN AÇIKLAMALARI
Avrupa'nın bir numarası olan Vakıfbank Türk Telekom Bayan Voleybol Takımı gözünü dünya şampiyonluğuna dikerken, takım kaptanı Gözde Sonsırma, 2011 yılını iki büyük kupayla tamamlamak istediklerini ifade etti.

A Milli Bayan Voleybol Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda elde ettikleri 3.'lüğün ardından takımına katılan kaptan Gözde, Vakıfbank Türk Telekom ile Katar'da Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda mücadele verecek.

Gözde, Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından Kulüpler Bayanlar Dünya Şampiyonası'nda da şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, ''Bu bizim takımımız için çok önemli. Çünkü geçen sezon namağlup Avrupa şampiyonu olmuş bir takımız. Üzerinden sadece aylar geçti. Aynı yıl içinde dünya şampiyonluğunu da kazanmak istiyoruz. Bunun, hem oyuncu arkadaşlarımın hem benim kariyerim için, hem de kulübümüz için büyük bir başarı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

-''Bir bir rakiplerimizi devirip inşallah şampiyon olacağız''-
Milli takım kampı nedeniyle uzun süredir bir arada olamadıklarını ancak, teknik heyet ve sporcular olarak birbirini iyi tanıyan bir ekip oldukları için bunun bir sorun olmayacağını ifade eden Gözde, ''Bir bir rakiplerimizi devirip inşallah şampiyon olacağız'' dedi.

Gözde, ''Uzun zamandır birlikte çalışmıyoruz. Ancak bunun bizim için bir sorun olacağını sanmıyorum. Antrenörümle ben zaten 4 yıldır çalışıyorum. Takım arkadaşlarımdan antrenörümüzle 2-3 yıldır çalışanlar var. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız da tecrübeli isimler. Önümüzde 3 günlük süre var. Uyum sorununu aşarız. Bir bir rakiplerimizi devirip inşallah şampiyonluğa ulaşacağız bu bizim için çok önemli'' şeklinde konuştu.

-''Dünya şampiyonluğu yeni sezon için bizi kamçılayacaktır''-
Gözde Sonsırma, özellikle milli takımda yer alan oyuncular olarak çok yorgun olduklarını, Katar'da elde edecekleri şampiyonluğun kendilerini sezon hedefleri için kamçılayacağını belirtti.

Kaptan, elde edecekleri şampiyonluğun takım adına yeni sezona yansımasının nasıl olacağı sorusuna, ''Öncelikle şunu belirtmeliyim, çok yorgunuz. Milli takımda yer alan oyuncular olarak hem mental, hem fizik olarak aşırı yorgunuz. Bu nedenle dünya şampiyonluğu bizi yeni sezon için kamçılayacaktır. Çünkü bir hafta içinde hem Eczacıbaşı VitrA, hem de Fenerbahçe gibi iki büyük rakibimizle oynayacağız. Elbette sezon uzun bir maraton olacak. Bunun Türkiye Kupası var, Avrupa Şampiyonlar Ligi var, Türkiye Ligi var. Bütün bunlar için daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Ama eğer dünya şampiyonu olursak ve çok güzel bir atmosferde sezona başlarız'' şeklinde yanıt verdi.
 


haber içi alt
Yorumlar (0)   Yorum Yaz

Yorum Yaz





Diğer 1. LİG Haberleri
Fenerbahçeden CEV açıklaması..
Fenerbahçe Kulübü, bayan voleybol takımının Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligine alınmamasıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) nezdinde görüşmelerin sürdüğünü açıkladı..
Fenerbahçeden CEV açıklam
Nazdan Fenerbahçe kamuoyu
Sinem Barut Galatasarayda
İşte Wild Card alan erkek
İşte Fenerbahçeyi yakan o
Tüm Haberler
Fenerbahçeden CEV açıklaması..
Fenerbahçe Kulübü, bayan voleybol takımının Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligine alınmamasıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) nezdinde görüşmelerin sürdüğünü açıkladı..
Fenerbahçeden CEV açıklam
Nazdan Fenerbahçe kamuoyu
Normal değil ama CEVin ge
CEV yetkilisi SPORTİVİye
Sinem Barut Galatasarayda



Dil Degistir[Languages]
Dil çevirilerini Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcılarında sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

 Neriman Özsoy: 'Kendimi çok şanslı hissediyorum' Neriman Özsoy: 'Kendimi çok şanslı hissediyorum'

Yazarlar
Hasan Uğur Epirden
KONUŞAN FOTOĞRAFLAR
İnessa Korkmaz
AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN ARDINDAN...
M. Korhan Gün
OLİMPİYAT RÜYAMIZ GERÇEK OLSUN
Muzaffer Meriçli
İSTANBUL OKUL SPORLARI VOLEYBOL LİGİ AÇIKLANDI
Nurettin Doğan
SULTANLARIN KOLTUĞU
Osman Uraner
YABANCI SPORCU SAYISI
Sancak Alabanda
SAHADA OYNAYANLAR VE TRİBÜNE OYNAYANLAR ( ! )
Siyami Akay
ALE ALE
Yoda
ÜSTAD YODA'NIN İDDAA TAHMİNLERİ!... (14-15 ARALIK)
Zeki Kuban
OYUNU BOZDULAR
Zeynep Çiğdem Dedeoğlu (KÖŞE YASTIĞI)
SİZİ SALONA ALALIM !


 SEMA (BORA) ESİNDUY (Şampiyon ve Milli Voleybolcu) SEMA (BORA) ESİNDUY (Şampiyon ve Milli Voleybolcu)

ISTATISTIK BASINDA VOLEYBOL
Foto Galeriler
Tüm Galeriler

Anket
Tokyo'da düzenlenecek Bayanlar Dünya Olimpiyat Elemeleri'nde hangi ülke 1. olur?








Anket Sonuçları
tüm site en alt

Ana Sayfa| Arşiv| Video| Galeri | Üye Ol |HAVA DURUMU |İletişim |Sitene Ekle |Künye |

Copyright © 2010 http://www.voleybolx.com Tüm Hakları Saklıdır.
468x60
300x250
728x90
120x600

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ut facilisis quam. Aliquam vitae aliquam ipsum. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nam dignissim tempor ornare.Pellentesque quis erat quis erat elementum accumsan feugiat vitae augue. Pellentesque mi diam, pellentesque vel lobortis sed, tempor ac lectus.