728x90
2. VE 3. LİG
Keşan Gençlik Bornova’ya 3-2 yenildi
Eklenme           : 27.11.2011 22:44:09
Okunma Sayısı :990
Yorum              :0
Haberi Yazdır Normal Yazı Boyutu Orta Yazı Boyutu Büyük Yazı Boyutu Bookmark and Share
Haberi Beğendiniz mi?
0     0
Keşan Gençlik Bornova’ya 3-2 yenildi
Türkiye Aroma Erkekler 2.Lig A Grubu’nda mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü 27 Kasım 2011 Pazar günü kendi sahasında Bornova Anadolu Lisesi’ne 2-0’dan önde götürdüğü karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Saat 14.00’te Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda başlayan ve başhakemliğini Hasan Öztürk, Başhakem Yardımcılığını Ahmet kalay,Skor Hakemliğini Serkan Yavuz, Yazı Hakemliğini Güray Ece,çizgi hakemliklerini Aytaç Kıran ve H.Kaan taşkın’ın yaptığı karşılaşmaya Keşan gençlik takımı Mahir,Murat, Bora,Taha,Senad (Tolgahan) Enis ve Libero Görkem tertibi ile çıkarken Bornova Anadolu Lisesi takımı da Hakan,Mehmet,(Hasan),Canberk,(Görkem),Mehmet Uğur,Ufuk,Batuhan ve Libero Cednk tertibi ile çıktı.

Karşılaşmanın ilk setinin başların da Bornova Aanadolu Lisesi karşılşamaya iyi başladı ve bir ara 5-6 sayı farkla öne geçti.Ancak setin ilerleyen dakikalarında toparlanan ve iyi oyun sergilemeye başlayan Keşan Gençlik 28 dakika süren ilk seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ikinci setinde yine ilk dakikalarda Bornova Anadolu Lisesi oyuna iyi başladı.İlk teknik molaya Bornova Anadolu Lisesi 8-4 önde girdi. İlk teknik moladan sonra yine oyunda ağırlığını hissettiren Keşan Gençlik Bornova Anadolu Lisesi karşısında bir ara 24-21 mağlup durumda olmasına rağmen özellikle Murat Yıldızaç ve pasör Mahir’in iyi oyunuyla 26 dakika süren bu seti de 26-24 kazanarak durumu 2- 0 yaptı.

3.sette yine iyi başlayan Bornova Anadolu Lisesi Keşan Gençlik’in ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olma isteğine rağmen açtığı farkla 25 dakika süren bu seti 25-18 kazanarak durumu 2-1 ‘e getirdi.

4.sete yine iyi başlayan Bornova Anadolu Lisesi 25 dakika süren bu seti de 25-17 kazanarak maçı 2-0’dan te-break setine getirdi.

Uzatma setinde bir ara Bornova Anadolu Lisesi durumu 6-1 getirmesine rağmen Keşan Gençlik durumu 6-6 yaptı. İlk teknik molaya Bornova Anadolu Lisesi 8-6 önde girdi. İlk teknik molanın ardından yine iyi oyun sergileyen Bornova Anadolu Lisesi durumu 11-9’a getirdi. Keşan Gençlik durumu 11-11’e getirdikten sonra tekrar BAL 13-11 öne geçti. Sette durum 13-13’e geldikten sonra BAL takımı aldığı iki sayıyla 15 dakika süren bu setide 15-13 kazanarak karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Çekişmeli ve heyecanlı geçen bu karşılaşmayı Keşan Gençlik yönetim kurulu üyeleri yaklaşık 500 voleybolsever izledi.
 


haber içi alt
Yorumlar (0)   Yorum Yaz

Yorum Yaz





Diğer 2. VE 3. LİG Haberleri
Aroma Erkekler 3. liginde final maçları tamamlandı
Ankara ve Mersin illerinde yapılan Aroma Erkekler 3. Lig Final müsabakaları sonucunda 3 gurubun birincileri Çevregücü, Diyanet Gençlik ve Ankara PTT ile 3 gurubun en iyi ikincisi Seydişehir Bld. takımları 2012-2013 sezonunda Aroma Erkekler 2.Liginde oynamaya hak kazandı.
Aroma Erkekler 3. liginde
TED şampiyonluk pastasını
Aroma Erkekler 3. Lig fin
TED Kolejliler ve Beşikta
Yenişehir 3. tamamladı!
Tüm Haberler
Ahmet Çakar: Asıl Operasyon
Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Fenerbahçeye Wild Card verilmemesini değerlendirdi...
Ahmet Çakar: Asıl Operasy
İşte Feneri yakan rapor
İNTİKAM SOĞUK YENEN YEMEK
Kamil Baranek Toursda...
Yamamaya yeni sponsor ve



Dil Degistir[Languages]
Dil çevirilerini Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcılarında sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

 Neriman Özsoy: 'Kendimi çok şanslı hissediyorum' Neriman Özsoy: 'Kendimi çok şanslı hissediyorum'

Yazarlar
Hasan Uğur Epirden
KONUŞAN FOTOĞRAFLAR
İnessa Korkmaz
AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN ARDINDAN...
M. Korhan Gün
OLİMPİYAT RÜYAMIZ GERÇEK OLSUN
Muzaffer Meriçli
İSTANBUL OKUL SPORLARI VOLEYBOL LİGİ AÇIKLANDI
Nurettin Doğan
SULTANLARIN KOLTUĞU
Osman Uraner
YABANCI SPORCU SAYISI
Sancak Alabanda
SAHADA OYNAYANLAR VE TRİBÜNE OYNAYANLAR ( ! )
Siyami Akay
İNTİKAM SOĞUK YENEN YEMEKTİR
Yoda
ÜSTAD YODA'NIN İDDAA TAHMİNLERİ!... (14-15 ARALIK)
Zeki Kuban
TÜRK VOLEYBOLUNA ÇELME
Zeynep Çiğdem Dedeoğlu (KÖŞE YASTIĞI)
SİZİ SALONA ALALIM !


 SEMA (BORA) ESİNDUY (Şampiyon ve Milli Voleybolcu) SEMA (BORA) ESİNDUY (Şampiyon ve Milli Voleybolcu)

ISTATISTIK BASINDA VOLEYBOL
Foto Galeriler
Tüm Galeriler

Anket
Tokyo'da düzenlenecek Bayanlar Dünya Olimpiyat Elemeleri'nde hangi ülke 1. olur?








Anket Sonuçları
tüm site en alt

Ana Sayfa| Arşiv| Video| Galeri | Üye Ol |HAVA DURUMU |İletişim |Sitene Ekle |Künye |

Copyright © 2010 http://www.voleybolx.com Tüm Hakları Saklıdır.
468x60
300x250
728x90
120x600

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ut facilisis quam. Aliquam vitae aliquam ipsum. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nam dignissim tempor ornare.Pellentesque quis erat quis erat elementum accumsan feugiat vitae augue. Pellentesque mi diam, pellentesque vel lobortis sed, tempor ac lectus.