Beşiktaş, Fenerbahçe maçı öncesi oynadığı hazırlık maçında Yeşilyurt ile karşılaştı.
Akatlar Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Beşiktaş 24-26, 25-19, 25-13 ve 16-14'lük setlerle 3-1 kazanmayı başardı.
Maçın ardından antrenör Kamil Söz, oyunculardan Hümay Topaloğlu ve Dilara Bilge kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.
Kamil Söz ‘’Sürekli antrenman maçları yapıyoruz. Bazı şeyleri tam olarak oturtamadık. Bu süreçleri çalışmak gerekiyor. Geçen hafta 3-1’lik güzel bir başlangıç yaptık. Bu hafta güçlü bir rakiple oynuyoruz. Ama biz kimseden çekinmiyoruz. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Sonucu en iyi şekilde almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftar önemli. Takıma bir enerji veriyor. Oyuncular daha çok motivasyon sağlıyor’’ ifadelerini kullandı.
Hümay Topaloğlu ‘’Öncelikle sezona galibiyetle başlamak çok güzel bir motivasyon kaynağı oldu. Fenerbahçe mücadelesinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İyi hazırlanıyoruz. Fenerbahçe maçından da iyi bir sonuçla ayrılacağımızı hissediyorum. Takımdaki arkadaşlık ortamı çok güzel. Daha güzel günler göreceğiz diye umuyorum’’ dedi.
Dilara Bilge ise ‘’Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Takım olarak şu an tam motive durumdayız. Fenerbahçe iyi bir rakip ama bu bir derbi. Evimizde oynuyoruz. Taraftarlarımızı derbi mücadelesinde tribünlere bekliyoruz.
İnşallah bizim için güzel bir maç olur’’ ifadelerini kullandı.
Diğer Haberler
Yayınlanma: 28 Ekim 2016 - 13:06
Güncelleme: 28 Ekim 2016 - 13:16
Beşiktaş Yeşilyurt ile Karşılaştı
Beşiktaş, Fenerbahçe maçı öncesi oynadığı hazırlık maçında Yeşilyurt ile karşılaştı.
Diğer Haberler
28 Ekim 2016 - 13:06
Güncelleme: 28 Ekim 2016 - 13:16









