GÖNLÜ AY YILDIZLI FORMADA
Hopaport Turnuvasında güzelliği ve tekniği ile izleyenleri hayran bırakan Erin Gray, “Naim Süleymanoğlu, Elvan Abeylegesse ve Natali Hanikoğlu gibi ben de Türk Plaj Voleyboluna hizmet etmek istiyorum. Türkiye salon voleybolundaki patlamayı plaj voleybolunda da gösterecektir. Bana tesisleri açan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık’a teşekkür ediyorum” dedi.
HOPAPORT Plaj Voleybolu Türkiye Kupası’nda partneri Gizem Giraygil ile mücadele eden ABD’li dünya yıldızı Erın Borske Gray, Türk vatandaşı olup ay yıldızlı formayı giymek istiyor. California’da sponsoru olan firmanın Türk ortağı gence aşık olan Erin Borske Gray, “Türk Plaj voleyboluna hizmet etmek istiyorum. Amacım, 2016 Olimpiyatında Türk milli takımı forması ile Türkiye’ye ilk madalyayı kazandırmak olacak. Nişanlım Tolgar sayesinde Türkleri ve Türkiye’yi yakından tanıma imkanım oldu. Türkiye’yi ve Türkleri çok sevdim” dedi.
HOPA’DA GÜZELLİĞİ VE TEKNİĞİ İLE İZLEYLENLERİ HAYRAN BIRAKTI
Hopa’da gerek güzelliği, gerekse muhteşem teknik kapasitesi ile gönüllere giren ABD’li yıldız, “Türkiye’nin spor mozayiği çok geniş. Her spor dalında kaliteli lider yabancı oyuncuları bulunuyor. Bildiğim kadarı ile halterde Naim Süleymanoğlu, atletizmde Elvan Abeylegesse, voleybolda Natali Hanikoğlu’nun Türk sporuna yaptığı hizmetlere ben de plaj voleybolunda katkıda bulunmayı arzuluyorum” şeklinde konuştu.
TÜRKİYE SALON VOLEYBOLUNDAKİ PATLAMAYI, PLAJDA DA GÖSTERECEKTİR
Türkiye’de plaj voleybolu ligini izlediğini, tesisleri çok beğendiğini belirten Erin Gray, “Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Sayın Erol Ünal Karabıyık’a antrenmanlarımı yapabilmem için bana salon ve sahaları açmasına çok teşekkür ediyorum. Henüz geçmişi çok yeni olan Türk Plaj voleybolunun kısa sürede bu denli gelişmesi umut vericidir. Türkiye’nin salon voleybolunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında olması, plaj voleybolunun temelini de sağlamlaştıracaktır. Çok yakın gelecekte Türkiye salon voleybolunda yaptığı patlamayı plaj voleybolunda da göstereceğine inanıyorum. Takım arkadaşım Gizem Giraygil bana Türkiye’nin bu sporla ilgili projelerini anlattı, çok heyecan duydum. Altyapıda sıfırdan sadece plaj voleybolcuların yetiştirilmesi ile Türkiye, kendinden söz ettirecektir. Partnerim Gizem ile birlikte Hopaport turnuvasının bir parçası olmaktan çok mutluyum” dedi.
Gray’in, iki evliliğinden 4 çocuğu bulunuyor.
Celal Demirbilek / Hürriyet
Plaj Voleybolu
Yayınlanma: 09 Temmuz 2012 - 08:53
Erin'in Gönlü Ay Yıldızlı Formada
Türk genci ile nişanlanan Dünya Plaj Voleybolu Yıldızı ABD’li Erin Borske Gray, Türk vatandaşı olmak istiyor.
Plaj Voleybolu
09 Temmuz 2012 - 08:53
İlginizi Çekebilir










