Son Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı yeni sezonda, başarılarla dolu 6 yılı geride bırakan Kamil Söz’ün yönetiminde mücadele edecek.
Sarı Melekler’in müzesine taşıdığı 3 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa, 1 Dünya Şampiyonluğu ve 1 Avrupa Şampiyonluğu kupasında büyük katkısı bulunan Kamil Söz, yeni sezonda Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nda baş antrenör olarak görev yapacak.
Kamil Söz'ün yardımcılığını ise Çin asıllı Fransız vatandaşı Bai Jue Gang yapacak.
1990-2004 yılları arasında Fransa Bayan Voleybol Takımı Koçluğunu büyük bir istikrarla sürdüren Gang, 2004’ten bu yana ise Pekin voleybol takımlarında danışmanlık ve yöneticilik görevini sürdürüyordu.
Çincenin yanı sıra İngilizce ve Fransızca dillerine de hakim olan Bai Jue Gang’in anlaşması 1 yıllık.
Sarı Melekler yenilenen kadrosuyla ilk mücadelesini Katar’ın ev sahipliğinde, başkent Doha’da, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası’nda verecek.
Sultanlar ve Efeler
Yayınlanma: 09 Ekim 2012 - 19:55
FB'de yardımcı antrenör Gang
Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nda Teknik Direktör Kamil Söz'ün yardımcılığına Çin asıllı Fransız vatandaşı Bai Jue Gang getirildi.
Sultanlar ve Efeler
09 Ekim 2012 - 19:55
İlginizi Çekebilir









