Karşılaşma TSİ 19:00’da başlayacak. Başkent temsilcisi, Ankara’da oynanan ilk maçta rakibini 3-0 mağlup etmişti.Halkbank Antrenörü Ümit Hızal, Polonya’nın bir voleybol ülkesi olduğuna dikkat çekerek rakiplerini küçümsemediklerini söyledi.“Galip gelmek şart, statünün çok zor ve değişik olması bizi zorluyor” diyen Hızal, “Burada 3-2 bile yenilsek maç altın sete gidecek. Bu da daha iyi takım olma avantajınızı yok ediyor. O nedenle işi sıkı tutup galibiyetle Ankara’ya dönmek istiyoruz” diye konuştu.Takım Kaptanı Ender Kıdoğlu da Polonya’ya galibiyet için geldiklerini, ilk rakiplerini burada da yenerek turu geçmek istediklerini söyledi. Kıdoğlu, CEV CUP’ta daha ilerisini görebilmek için önlerindeki ilk engelin TYTN AZS olduğunu sözlerine ekledi. İlk maçı kazanan başkent ekibi kazanması durumunda ikinci tura yükselecek. Karşılaşmayı ev sahibi ekip kazanırsa 2. tura çıkan takımı altın set belirleyecek.
Sultanlar ve Efeler
Yayınlanma: 26 Ekim 2011 - 11:04
Halkbank tur için Polonya'da..
Türkiye’yi CEV CUP’ta temsil eden Halkbank, birinci tur rövanş maçında Polonya temsilcisi Tytan AZS Czestochowa takımı ile yarın (27 Ekim) rövanş maçına çıkacak.
Sultanlar ve Efeler
26 Ekim 2011 - 11:04











Plaj Kurdu aynen katılıyorum. Hasan Uğur Epirden ve Dünya Baltacıoğlu dururken federasyonun bu işi dünkü çocuklarla yapmaya kalkarsa olacağı bu. Başka şeyler mi umuluyordu?
Gene mi Alanya? bunca alet olmaya ve skandala karşın? Amma kankalık bu?
Sevgi'nin görüşüne aynen katılıyorum. Daha hala Avrupa Plaj Voleybolu Merkezinden haber yok. Gene kış ligi. Acaba bu yıl kaç sporcu katılacak? Epirden hocanın dediği gibi toplam 50 sporcuyla lig mi olur. Olsa olsa küçük bir plaj turnuvası bile olmaz. Plajda turnuva yapıyoruz deseniz 8 takım çıkar. Alt yapımız bu? Bunca yatırım sonunda 2 erkek takımı çıkarabildik. Onlarda zaten vardı. Kızlarda doğru düzgün takım yok. Olanlarda günü kurtarmak, dostlar alışverişte görmek için. Koskoca Türkiye Şampiyonası Kalamışta 2,5 takımla yapıldı. Anten bile yoktu. İnsanları kandırmaya kalkışmayalım. Plaj Voleybolunda yeni bir yapılanma şart.
Hala Alanya Belediyesinde mi yapılıyor müsabakalar? Hasan başkanın bunca tersolarına rağmen? Biz hep bizleri rezil edenlere bayılıyoruz. Bu adam değişene kadar Alanya boykot edimeliydi.