GSStore Ülker Fanzone'de gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan Galatasaray FXTCR'nin yeni transferi İbrahim Akşeker; ''Galatasaray benim için kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdi. Bundan sonraki tek amacım Galatasaray için en iyi şekilde mücadele edip, camiamızı en iyi şekilde temsil etmek olacak'' ifadelerini kullandı.Voleybol Şubesi Operasyon Sorumlusu Neslihan Turan ise ''Bugün bir yuvaya dönüş daha yaşıyoruz. İbrahim Galatasaray'ın yapısını bilen bir oyuncu. Hepimize hayırlı uğurlu olsun'' dedi.Transferle ilgili konuşan Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Menajeri Sinan Cem Tanık ise; ''İbrahim bizim için iyi bir kazanım. Kendisi bizim için örnek olabilecek bir oyuncu. Genç oyuncular için de iyi bir örnek. Geçen seneki performansı çok iyiydi. Önümüzdeki sezon da aynı performansı ortaya koyacağını umuyoruz'' şeklinde konuştu.
Sultanlar ve Efeler
Yayınlanma: 29 Mayıs 2014 - 15:46
İbrahim Akşeker Galatasaray FXTCR'de
Geçtiğimiz günlerde İstanbul BBSK takımından Selçuk Keskin'i kadrosuna katan Galatasaray FXTCR bugün de İnegöl Belediyespor'dan İbrahim Akşeker'i 1 yıllığına kadrosuna kattı.
Sultanlar ve Efeler
29 Mayıs 2014 - 15:46










GALATASARAY KULUBUNUN BU SEZON VOLEYBOLDA UYGULADIGI MUTHIS,HIC AKLA GELMEYEN,DAHA ONCE DENENMEYEN ANCAK IQ SU YUKSEK BEYINLERIN BULABILECEGI, OYNADIGI TAKIMLARDA GOZDEN CIKARILAN ESKI OYUNCULARINI TOPLANDIGI BU SISTEM DAHIYANE BIR BULUS .MAASLARI DUSUK DIYE MI BU OYUNCULARI TOPLUYOSUNUZ.IKI UNLU TRANSFER YAPIN BARI HER SEZON SIZI TEPELEMEMIZDEN ASAGILIK KOMPLEKSI GELMEDI MI DAHA.