Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-kırmızılı takımın eski pasörü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki GS Store Ülker Fanzone'da gerçekleştirilen imza töreninde kendisini bir yıllığına Galatasaray FXTCR'ye bağlayan sözleşmeye imza attı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Selçuk Keskin, çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Daha önce de kulübümde oynamıştım. İnşallah büyük başarıların üstesinden geleceğiz. Evime döndüğüm için çok mutluyum. Galatasaraylı olmanın hedefi her zaman kupalardır. Avrupa'da, Türkiye'de kupalar kazanmaktır. Bunları kazanmak için buradayım" ifadelerini kullandı.Galatasaray Kulübü Voleybol Şubesi Operasyon Sorumlusu Neslihan Turan ise yeni transferleriyle ilgili, "Kendisi çok başarılı bir oyuncu. İyi bir sezon geçireceğini düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık ise Selçuk'un örnek bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:"Takımın kurulma dönemi ve bu planlanması yoğun geçen bir dönem. Çok doğru kararlar verdiğimizi düşünüyorum. Selçuk da bu kararlardan bir tanesi. Genç oyuncuları takıma katma ve yetiştirme planı olan kulübümüzde Selçuk gibi bir oyuncuya sahip olmak daha da önem taşıyor. Camiamıza hayırlı olsun."
Sultanlar ve Efeler
Yayınlanma: 27 Mayıs 2014 - 16:59
Selçuk Keskin yeniden G.Saray'da
Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı, geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen eski oyuncusu Selçuk Keskin ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
Sultanlar ve Efeler
27 Mayıs 2014 - 16:59










ESKIYE RAGBET OLSA BIT PAZARINA NUR YAGARDI.VASAT VE VASATALTI OYUNCULARI KADROYA TOPLAMAYA DEVAM GALATASARAY KORKMAYIN FEDERASYON KUME DUSMENIZE IZIN VERMEZ O DURUMA GELIRSENIZ MUTLAKA GEREGINI YAPACAKLARDIR.