VOLEYBOL İL TEMSİLCİLERİNE DUYURU
CEV (AVRUPA VOLEYBOL KONFEDERASYONU), Şubat ayının bu yıl 29 gün olması nedeniyle Avrupa’nın 55 ülkesinde #OneDayMore4Volleyball (Voleybol için Bir Gün Daha) etkinliğiyle voleybol ailesini bir araya getirecek.
29 sayıdan tek setlik maçlarla büyük heyecana sahne olacak etkinliğin Türkiye ayağında da 81 ilimizde voleybolseverler 29 sayıya ulaşmaya çalışacak. Tüm Türkiye’de 29 Şubat Pazartesi günü yapılacak karşılaşmalarda voleybol ailesi sahada olacak.
Voleybolun Avrupa genelindeki popülerliğini artırmak için nitelikli çalışmalar yürüten CEV, 2016 yılının Şubat ayının bir gün fazla olması nedeniyle voleybol ailesini #OneDayMore4Volleyball (Voleybol için Bir Gün Daha) etkinliklerinde bir araya getirecek.
Avrupa genelinde 29 sayılık tek set üzerinden oynanacak karşılaşmalarda voleybola gönül veren herkes sahada olacak.
81 ilde herkes voleybolun eğlencesine katılabilecek
Türkiye’nin 81 ilinde #OneDayMore4Volleyball etkinlikleri kapsamında voleybola ve spora gönül veren herkes sahaya çıkabilecek; 29 sayılık tek set üzerinden yapılacak karşılaşmalarda takımlar 6 kişiden oluşacak.
Özellikle okullarda yapılacak karşılaşmalarda, öğrenciler voleybolun eğlencesi ve dinamizmini deneyimleyecek. Her yaştan insanın katılacağı etkinliklerde voleybola ilgisi olan herkesin sahaya çıkması sağlanacak.
Voleybola gönül vermiş herkesin sahaya çıkabileceği bu etkinlerde, her il temsilcisi, görev yaptığı şehirde bu organizasyonun duyurulmasından düzenlenmesinden ve sorumludur.
Katılım için detaylara ve başvuru formuna Türkiye Voleybol Federasyonu resmi web sitesi tvf.org.tr den ulaşılabilecektir.
Altta bulunan “Oyuncu Bilgi Formu” il temsilcileri tarafından çoğaltılıp etkinlik anında katılımcı oyunculara doldurtulacak ve resmi maç kağıdı ile etkinlikte çekilmiş bir fotoğrafla birlikte Türkiye Voleybol Federasyonu’na yollanacaktır.
Oyuncu bilgi formu için TIKLAYINIZ








