19 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımımız, Hırvatistan'da düzenlenen U19 Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda C Grubu ikinci maçında Polonya'ya 3-0 (26-24, 25-18, 25-18) mağlup oldu ve ilk yenilgisini aldı.
İstatistikler için tıklayınız.
Milliler, üçüncü maçında 4 Temmuz Cuma günü saat 16.15'te Bulgaristan ile karşılaşacak. Müsabaka, Volleyball World'ün YouTube kanalından canlı yayınlanacak. Canlı yayın için tıklayınız.
Gruplarında ilk dört (4) sırada yer alacak takımlar adlarını son 16 turuna yazdıracak.
İlk sette 24-21 öndeyken kaybettik seti.Kenardaki koç ve ekibi izledi.Hic bir müdahale edemedi pes yani.Tamam bu ekip gençler tabiki hata yapicak.Hatta hata yapa yapa tecrübe edinecek ve gelisecekler.Ama bu kadar kritik yerlerde üst üste hata yapıp müdahale edemeyen teknik sorumlumuzdur.Genc kızlarımız da suç yok.Sonucta kenar ekip genç ve tecrübesiz değil.Erkek millilerimiz Ukrayna'ya ilk sette 25-11 yenilirken nasıl umut çakır ve ekibi izleyip hiç bir mudahale edememisken aynen bu maçtada oyle oldu.Neyseki umut çakır gitti.Sonuc itibari ile takımlarımızın başına işin ehli teknik taktik açıdan kişiler getirilmeli.O kadar çok genç yeteneklerimiz var ki sadece voleybolda değil her branşta.Ama maalesef böyle teknik sorumlular olunca gelisemiyorlar kayboluyor lar.