2016-2017 Sezonunu ve yeni salonunu törenle açan Vakıfbank'ın oyuncuları Kaptan Gözde Kırdar, Kimberly Hill ve yeni transfer Melis Durul sitemize açıklamalarda bulundu.
Kaptan Gözde Kırdar "Kaliteli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Rakiplerimizde kaliteli takımlar kurdular. Çok güzel bir sezon geçeceğine inanıyorum. Yeni salonumuz bize çok güzel bir motivasyon kaynağı oldu. Önümüzde çok kaliteli takımların katılacağı son zamanların en zor Dünya Kulüpler Şampiyonası var. İki Türk takımının olması da çok gurur verici. Umarım iki Türk takımı da madalya ile döner" ifadelerini kullandı.
Amerikan yıldız Kimberly Hill "İyi bir kadro kurduk. Kalitemize yakışır şekilde oynadığımız takdirde turnuvayı kazanacağımızı düşünüyorum. Sahaya çıkmak için çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.
Yeni transfer Melis Durul ise "Çok büyük bir aileye katıldım. Bu yüzden çok mutluyum. Umuyorum hedeflediğimiz bütün kupaları bu sene içinde kazanacağız. Manila'da da şampiyon olacağız" dedi.










