Eczacıbaşı Dynavit, 2026 CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında evinde KS Developres Rzeszow takımını 3-1 mağlup etti.Maçın oyuncusu Sinead Jack Kısal seçildi.
Bu karşılaşmanın rövanşı 18 Mart'ta Polonya'da oynanacak. Temsilcimizin turu geçebilmesi için ikinci karşılaşmada elde edeceği her türlü galibiyet yeterli olacak.
ECZACIBAŞI DYNAVIT-KS DEVELOPRES RZESZOW: 3-1
SALON: Eczacıbaşı Spor Salonu
HAKEMLER: Raquel Portela (Portekiz), Ivaylo Ivanoc (Bulgaristan)
ECZACIBAŞI DYNAVIT: Yaprak, Jack-Kısal, Elif, Ebrar, Rettke, Stysiak, Simge (L) (Meliha, Plummer, Dilay, Smrek)
RZESZOW: Heyrman, Wenerska, Jansen , Lemmens, Bannister, Jasper, Szczyglowska (L) (Chmielewska, Sieradzka, Piasecka)
SETLER: 22-25, 25-12, 25-20, 25-23
SÜRE: 101 dakika (28, 19, 26, 28)
İstatistikler için tıklayınız.







Youtube'dan İngilizce yayın çıkınca TRT'den çıkıp oradan izledim, rakip de sonuçta Eczacıbaşı gibi bir grup birincisi ve iyi hazırlanmış, Eczacı üstün kadrosunun karşılığını ikinci ve üçüncü setlerde aldıysa da ilk ve son sette Rzesow bayağı hırpaladı ev sahibini, Ebrar'ı durdurma planları da çoğunlukla işledi. Neredeyse beşinci sete götürüyorlardı. İkinci maça umarım Eczacıbaşı daha iyi hazırlanır ve Rus oyuncular bahanesiyle takımlarımıza zorluk çıkaran Polonya'ya hakettiği dersini verir.